Mittatilausratkaisut

Jokainen valaistusprojekti on ainutlaatuinen, eivätkä vakiovalaisimet pysty aina vastaamaan asennuskohteen vaatimuksiin. Siksi tarjoamme valaistuksen mittatilausratkaisut suunnittelusta ja konsultoinnista aina tuotantoon ja asennukseen asti. Työskentelemme aina asiakkaidemme kanssa tiiviiksi kartoittaaksemme valaistavan kohteen vaatimukset sekä asiakkaamme tarpeet ja toiveet mahdollisimman tarkasti. Perusteellisen pohjatyön ansiosta pystymme valmistamaan LED-valaistusratkaisuja, jotka eivät ole vain toiminnallisia ja tehokkaita, vaan pystyvät vastaamaan myös esteettisiin vaatimuksiin.

Käytämme kaikissa valaisimissamme nykyaikaista korkealaatuista LED-teknologiaa, jonka pitkä käyttöikä ja alhaiset ylläpito- ja energiakustannukset takaavat tehokasta ja huoletonta valaistusta pitkälle tulevaisuuteen. Olemme ylpeitä siitä, että saamme suunnitella ja valmistaa valaistusratkaisuja, jotka tarjoavat poikkeuksellista suorituskykyä ja ylittävät asiakkaidemme odotukset. Olemme sitoutuneet laatuun ja asiakastyytyväisyyteen jo yli 10 vuoden ajan. Valitsemalla Finlightin valaistuskumppaniksenne voitte luottaa siihen, että saatte parhaat valaistusratkaisut haastaviimpiinkin kohteisiin ja projekteihin.

Kuinka mittatilausvalaisimen valmistusprosessi etenee?


Mittatilausratkaisut

Suunnitteluprosessin aluksi määrittelemme asiakkaamme ja räätälöidyn valaistusratkaisun tarpeet ja vaatimukset. Edustajamme työskentelevät asiakkaan kanssa ymmärtääkseen valaistavan kohteen tai käyttötarkoituksen vaatimukset ja suunniteltavan valaisimen tärkeät tekniset ominaisuudet, kuten halutun valotehon, värilämpötilan ja mahdolliset erikoisominaisuudet. Suoritamme tarvittaessa myös valaistavan tilan valaistussuunnittelun ja valaistuslaskelmat. Kun ymmärrämme asiakkaan tarpeet, kehitämme ratkaisun, joka vastaa niihin.

Seuraavaksi valmistamme prototyypin räätälöidystä LED-valaisimesta ja annamme asiakkaalle mahdollisuuden nähdä tuotteen ja testata sitä käyttökohteessa ennen sen siirtymistä tuotantoon. Tällä varmistamme sen, että että mahdolliset kehitys- ja muutostarpeet voidaan havaita ja korjata, jotta lopputuote vastaa asiakkaan odotuksia ja valaistavan kohteen vaatimuksia mahdollisimman hyvin.

Olemme sitoutuneet toimittamaan korkealaatuisia, turvallisia ja pitkäikäisiä tuotteita asiakkaillemme. Valaisimemme testataan ja sertifioidaan aina kansainvälisten standardien mukaisesti, mikä osaltaan varmistaa niiden turvallisuuden ja luotettavuuden. Otamme vastuun siitä, että lopputuote täyttää kaikki vaatimukset ja että tuotteillamme on aina tarvittavat sertifikaatit ja hyväksynnät, kuten CE- ja UL- sertifikaatit.

Prosessin lopuksi siirrymme räätälöidyn LED-valaisimen tuotantovaiheeseen. Tuotantotiimimme työskentelee tiiviisti asiakkaidemme kanssa varmistaakseen, että lopputuote vastaa asiakkaan vaatimuksia ja odotuksia ja toimitetaan sovitussa aikataulussa.

Olemme sitoutuneet suunnittelu- ja valmistusprosessimme jokaisessa vaiheessa tuotekehityksen ja tuotannon laatuun sekä asiakastyytyväisyyteen. Olemme ylpeitä siitä, että voimme tarjota räätälöityjä LED-valaistusratkaisuja, jotka vastaavat asiakkaidemme ainutlaatuisiin tarpeisiin.

Finlightin räätälöityjen LED-valaisimien edut

Me Finlightilla ymmärrämme, että vakiovalaisimet ja valaistusratkaisut eivät sovi läheskään aina valaistavien kohteiden erityisvaatimuksiin. Siksi suunnittelemme ja valmistamme kohteen ja käyttötarpeen mukaan räätälöityjä valaisimia, jotka suunnitellaan ja valmistetaan vastaamaan näitä vaatimuksia sekä fyysisiltä, että teknisiltä ominaisuuksiltaan.

Oikeanlainen valaistus on merkittävässä osassa, kun tavoitellaan toiminnallisuutta, viihtyvyyttä ja turvallisuutta. Joskus valaistusta täytyy asentaa myös käyttöympäristöihin, joissa niiden tulee kestää äärimmäisiä olosuhteita tai täyttää vaativia standardeja, joihin vakiovalaisimet eivät sovellu. Kalusteen, laitteen, tilan ja käyttöolosuhteiden erityisvaatimuksien mukaan suunniteltu valaisin vastaa vaatimuksiin aina vakiovalaisinta paremmin ja huolellisella valaistuksen suunnittelutyöllä voidaan vaikuttaa merkittävästi myös valaistuksen energiakustannuksiin.

Finlightin räätälöidyt LED-valaisimet antavat sinulle täyden hallinnan valaisimien suunnittelusta ja pääset vaikuttamaan sekä valaisimien teknisiin ominaisuuksiin, että niiden esteettisiin ominaisuuksiin kuten kokoon, muotoon ja väriin. Asiantuntijamme työskentelevät kanssasi prosessin jokaisessa vaiheessa, jotta voimme yhdessä luoda valaistusratkaisun, joka vastaa vaatimuksiisi sekä toiminnallisesti, että esteettisesti.

Korkealaatuista valaistusta vuodesta 2009 lähtien

Finlight on jo yli vuosikymmenen ajan ollut johtava toimija valaistusalan ammattilaisten keskuudessa. Panostamme tinkimättömästi huippulaadukkaaseen valaisin- ja valaistussuunnitteluun tarjotaksemme asiakkaillemme parhaat mahdolliset ratkaisut. Olipa kyse sitten pienestä tai suuresta yrityksestä, tarjoamme korkealuokkaisia LED-valaistuksen palveluratkaisuja, jotka täyttävät kaikkein vaativimmatkin tarpeet.Ota yhteyttä palvelevaan valaistuskumppaniisi!

Yritysesittely

Samuli Sainio

Toimitusjohtaja

Ota yhteyttä!

Nimi
Sähköpostiosoite
Viesti
Vastaamme viestiinne kahden arkipäivän sisällä.