Finlight julkaisee edullisen Casambi ready -moduulivalaisinsarjan


Uutiset ja tiedotteet

Uudistettu Casambi-yhteensopiva, Back-G2 CAS -tuoteperhe tuo kustannustehokkuutta saneeraus - ja uudiskohteiden toteutuksiin.

Finlight on löytänyt ratkaisun, joka yhdistää Casambi-ohjauksen ja kilpailukykyisen hinnoittelun korkealaatuisiin BACK-G2-tuoteperheen moduulivalaisimiin. Kustannustehokas ratkaisu sopii erityisen hyvin saneerauskohteisiin, joissa on aiemmin ollut kynnyskysymyksenä ammattitason valonohjauksen ja korkealaatuisten valaisimien hinta. BACK-G2 CAS –tuoteperheen erittäin kilpailukykyinen hinta ja korkea, vähintään 150lm/W energiatehokkuus takaavat investoinnille lyhyen takaisinmaksuajan ja mahdollistavat Casambin käyttöönoton matalalla kynnyksellä. 

Back-G2 CAS-perheen valaisimia on saatavilla kahdessa kokoluokassa, 595x595x37 mm ja 1195x295x37 mm, sekä neljällä eri tehovaihtoehdolla 21 watista 40 wattiin. Ne on varustettu häikäisyä ehkäisevällä opaalilla mikroprismaoptiikalla (UGR <19) ja korkealaatuisella Casambi Ready -liitäntälaitteella. Valaisimissa käytetään laadukkaita komponentteja, joiden ansiosta niiden SDCM-luku on <3, eikä paneeleissa näy reunojen värivääristymiä tai himmentymiä katselukulmasta riippumatta. Casambi-yhteensopivan BACK-G2 CAS –perheen tuotteiden tarkemmat tuotetiedot ja datakortit tulevat saataville kesäkuun 2024 aikana.

Löydät BACK-G2-perheen tuotteet täältä:
Pinta-asenteiset
Tuotteet‪»Sisävalaisimet‪»Sisustusvalaisimet‪»
Pinta-asenteiset

Sinua saattaa kiinnostaa myös

Finlight on liittynyt PEMA:n jäseneksi

Finlight on liittynyt PEMA -yhteistyöverkoston jäseneksi. PEMA (Port Equipment Manufacturers Association) on kansainvälinen satama- ja merenkulkualan teknologiayritysten ja sidosryhmätoimijoiden verkosto, joka toimii alustana verkostoitumiselle, innovaatiolle ja tuotekehitykselle...

Finlightin uusi sivusto on avattu

Finlightin uusi B2B-portaali ja verkkokauppa on avattu. Uuden sivuston on tarkoitus palvella entistä paremmin Finlightin asiakkaita tuomalla kaikki tuotetieto helposti saataville yhteen paikkaan ja mahdollistaa Finlightin vakiotuotteiden tilaus helposti suoraan sivuston kautta. S...